Çorlu tren katliamında oğlunu kaybeden Mısra Öz, ifadeye çağrıldı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine bağlı Sarılar köyünde 8 Temmuz 2018 tarihinde meydana gelen tren katliamında oğlunu yitiren Mısra Öz Sel ifadeye çağrıldı.

İfade vermeye çağrıldığını sosyal medyadan duyuran Mısra Öz Sel, "Oğlumu iki parça trenin altından aldım diyorum. Bu güne kadar sabırla adil yargı bekledik diyorum.Bugün emniyetten aranıyorum!!! Twitter paylaşımlarım yüzünden Çorlu Başsavcılığı ifadeye çağırıyor beni! Vaz mı geçeceğim bu gösterdiğiniz sopa ile!? Ayıp!!!!" ifadelerini kullandı.

Adalet arayışını sürdüren Sel, Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan'a yönelik soruların yer aldığı bir metin kaleme almış ve ihmallere dikkat çekerek, "Çorlu Katliamı duruşmasında bir demiryolu işçisine mi yüklenecek tüm bu eksikler? Bu eksiklerden sorumlu olduğu apaçık ortada olan TCDD üst yönetimi İsa Apaydın ve diğer yöneticilerin yargılanmasına izin verecek misiniz?" diye sormuştu.

AĞBABA'DAN TEPKİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Twitter hesabından Mısra Öz'ün ifadeye çağrılmasına tepki gösterdi. Ağbaba, "25 kişinin öldüğü kazadan rahatsız olmayanlar, evladını kaybetmiş annenin twitlerinden rahatsız olmuş. Ayıp" ifadelerini kullandı.