Çorlu tren katliamında oğlunu kaybeden Mısra Öz Sel'den Gülben Ergen'e tepki


Çorlu’daki tren faciasında oğlu Oğuz Arda Sel ve eski eşi Hakan Sel’i kaybeden Mısra Öz Sel, Diyabakır’da çocuklarının PKK tarafından kaçırıldığı iddiasıyla HDP İl Binası önünde nöbet tutan annelere destek veren Gülben Ergen'e "Siyasete göre annelerin yanında olmayınız" diye seslendi.

Mısra Öz Sel, sosyal paylaşım sitesi kişisel Twitter hesabından "Anneler çocuklarından ayrı kalmasın. Çocuklarından ayrı düşürülen tüm annelerin biz daima yanlarındayız da siz Gülben Ergen siyasete göre annelerin yanında olmayınız. Hangi gün yanımızda oldunuz? Üstelik oğlum ile oğlunuz aynı takımda top oynuyordu. Bir gün aradınız mı?" dedi.

Mısra Öz Sel, bir diğer paylaşımında Tren Katliamı'nda hayatını kaybeden 7 çocuğun fotoğraflarını paylaşarak "Bunlar çocuk değil mi? Toprağın altında! Biz anne değil miyiz? Tüm duyarlı sanatçıların sesi çıktı da siz neredeydiniz bunca zaman" ifadelerine yer verdi.

corlu-tren-katliaminda-oglunu-kaybeden-misra-oz-sel-den-gulben-ergen-e-tepki-624616-1.

ERGEN'DEN YANIT

Gülben Ergen konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Tren faciası sonrasında yaptığı açıklamanın haberini paylaşan Ergen, "8 Temmuz 2018 tanımadan, bilmeden yazmışım, paylaşmışım, sabır dilemişim. Yine dilerim, hep dilerim" diye yazdı.

NE OLMUŞTU?

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir yolcu treninin devrildiği kazada 24 kişinin hayatını kaybetmiş, 318 kişi de yaralanmıştı.