Müzisyen Coşkun Sabah, “Benim 15 milyonluk gayrimenkulüm varsa bankada 450 bin liram var. Ben üç ay kira almadım. Ne yapayım evleri mi yiyeceğim! ” dedi. Sabah, Cumhurbaşkanlığı’nın düzenleyeceği İstanbul Yeditepe Konserleri'nde konserlerde sahne alacak

Coşkun Sabah ‘yürek dağladı’: Parası olmayan beni anlamaz

Müzisyen Coşkun Sabah, 15 milyonluk gayrimenkule sahip olmasına rağmen maddi durumuyla ilgili serzenişte bulunarak şaşkınlık yarattı.

Kanal D’de yayınlanan bir magazin programına konuk olan Sabah, 15 milyonluk gayrimenkulü olduğunu, bankada da 450 bin TL’sinin bulunduğunu belirterek şöyle devam etti:

“Ben üç ay kira almadım. Ben 450 bin lirayı harcıyorum sonra ne olacak. Ne yapayım evleri mi yiyeceğim! Benim demek istediğimi çok parası olan, 50-60 milyon cirosu olan anlar. Parası olmayan ne demek istediğimi anlamaz.

Coşkun Sabah, daha önce de “3 ay idare edebilirim sonra zor duruma düşerim” açıklamasında bulunmuştu.

SARAY’IN KONSERİNE ÇIKACAK

Öte yandan Coşkun Sabah’ın, Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen İstanbul Yeditepe Konserleri'nde sahne alacağı öğrenildi.

İletişim Başkanlığı koordinasyonunda 23 Nisan'da "7 Tepeden 7 Kıtaya" konseriyle başlayan, 19-26 Mayıs'ta "Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri" ile devam eden programa, "İstanbul Yeditepe Konserleri" adlı yeni bir konser serisi eklenecek.

8 Haziran'da başlayacak ve bir ay boyunca her gün gerçekleştirilecek "İstanbul Yeditepe Konserleri"nde ilk 10 günlük programında sırasıyla şu isimler sahne alacak:

Sibel Can, Demet Akalın, Alişan, Funda Arar, Hakan Peker, Işın Karaca, Coşkun Sabah, Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu, Arif Susam, Serdar Ortaç, Sinan Akçıl, Muazzez Ersoy, Zekai Tunca, Özhan Eren, Orhan Hakalmaz, Ceyhun Çelikten, Ebru Yaşar ve Bülent Serttaş.