Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre üyesi ve iş insanı Oğuzhan Sarıoğlu Cihangir’deki evinde ölü bulundu. Geçen Cumartesi’den beri evinde Covid-19 tedavisi gördüğü belirtilen Sarıoğlu'nun kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Covid-19'a yakalanmıştı: Fenerbahçe kongre üyesi Oğuzhan Sarıoğlu evinde ölü bulundu

Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi ve 41 yaşındaki iş insanı Oğuzhan Sarıoğlu, Beyoğlu Cihangir'deki evinde ölü bulundu. Sarıoğlu'ndan bir süredir haber alamayan ve sabah saatlerinde evine giden arkadaşları kapı zilini uzun süre çalmalarına rağmen kapı açılmayınca çilingir çağırarak evine girdi. Çilingir yardımıyla içeri giren ve Oğuzhan Sarıoğlu'nun koltukta hareketsiz yattığını gören arkadaşları, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Sarıoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Bir haftadan fazla bir süredir evde koronavirüs tedavisi gördüğü öğrenilen Sarıoğlu'nun kesim ölüm nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldığı öğrenildi.

"GEÇEN CUMARTESİ KORONAVİRÜSE YAKALANDIĞINI ÖĞRENDİK"

Oğuzhan Sarıoğlu'nun komşusu Mustafa Selvi, "Dün akşam kendisiyle görüşmüştük. Geçen cumartesi Koronavirüs'e yakalandığını öğrendik. Bugün sabah saatlerinde eve geldik kapıyı açmadı. Kendisinin bir yere gitmiş olduğunu düşündük. Sonra çilingir yardımıyla kapıyı açtık. Hayatını kaybetmiş. Ailesi Çanakkale'de onlar da aynı hastalığa yakalanmış İstanbul'a gelemiyorlar" diye konuştu.