Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çifti, yeni doğan ikizlerinden oğullarının hayatını kaybettiğini açıkladı.

Cristiano Ronaldo'nun yeni doğan oğlu hayatını kaybetti

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo ve sevgilisi Georgina Rodriguez’in yeni doğan ikiz bebeklerinden birinin hayatını kaybettiği bildirildi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'da forma giyen Ronaldo ve Rodriguez, geçtiğimiz sene ekim ayında biri kız, biri erkek olan ikiz bebek beklediklerini açıklamışlardı.

Ronaldo ve Rodriguez sosyal medya üzerinden yaptıkları ortak açıklamada, dünyaya gelen ikizlerden erkek olan bebeklerinin hayatını kaybettiğini bildirerek, "Oğlumuzun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle duyurmak zorundayız. Anne ve babanın yaşayabileceği en büyük acı" ifadelerini kullandılar.

Bu zor dönemde mahremiyet isteyen çift, doktorlara ve hemşirelere ilgi ve destekleri için teşekkür etti. Dört çocuk sahibi olan Ronaldo, ikizlerin doğmasıyla birlikte 6 çocuk sahibi olacaktı.

Haberi Instagram paylaşımıyla duyuran Ronaldo'nun yaptığı açıklama şöyle:

"Oğlumuzun hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü içinde duyuruyoruz. Bu anne-babanın yaşayacağı en büyük acı. Kız bebeğimizin doğması, bize bu acı habere dayanma gücü, biraz umut ve mutluluk veriyor.

Doktorlara ve hemşirelere çabaları için teşekkür ediyoruz. Yaşadığımız kayıp nedeniyle yıkılmış durumdayız ve bu zor dönemde mahremiyetimize saygı duyulmasını rica ediyoruz.

Oğlumuz artık bizim meleğimiz… Seni daima seveceğiz.

Cristiano Ronaldo & Georgina Rodriguez"