Yandaş gazeteci Hadi Özışık’ın darbe iddiaları hakkında soru sorduğu Cübbeli Ahmet, “Rüyamda gördüm, darbe tehlikesi gerçek” dedi

Cübbeli Ahmet 'kanıtlarla' konuştu: Rüyamda gördüm, darbe tehlikesi var

‘Cübbeli Ahmet’ lakabıyla bilinen İsmailağa Cemaati’nin medyatik ismi Ahmet Mahmut Ünlü, iktidar tarafından zorlama yorumlarla gündeme getirilen ‘darbe’ iddiaları hakkında konuştu. Ünlü, “Rüyasını gördüm darbe iddiaları gerçek” dedi.

İnternethaber sitesinde yayın grubunun sahibi olan yandaş isim Hadi Özışık’ın yayınına katılan Ünlü, darbe iddiaları hakkındaki soruya da yanıt verdi.

Darbe iddiaları hakkındaki bir soruya yanıt veren Ünlü, “Darbe tehlikesi var diyorum” dedi. Bunun üzerine Özışık, bunu neye dayanarak söylediğini sorunca Ünlü, “Rüyalar gördüm, var” ifadelerini kullandı.

Geçmişten de örnekler veren Ünlü, geçmişte bir gazetede de yayımlanan rüyasından 7 ay sonra 15 Temmuz’un olduğunu söyledi.

Ünlü, darbe olsa da, iktidar tarafından tartışmaların ıdanığa çekilmeye çalışılan Canan Kaftancıoğlu’na yaramayacağını, ayrıca FETÖ’nün darbe yapacak gücünün olduğunu görmediğini belirtti.

İki ismin canlı yayındaki konuşmaları şöyle: