Çukur'dan ekran başındakileri gözyaşlarına boğan buluşma

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde ekran başındakiler duygu yüklü anlar yaşadı. Ayşe, Karaca ve Akşın’ın İdris’le bir araya geldiği bölümde asıl buluşma Yamaç ve İdris arasında yaşandı. İkilinin karşı karşıya geldiği an izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Yeni sezona hızlı giriş yapan ‘Çukur’un dün akşam ekranlara gelen bölümünde İdris’in, oğulları Yamaç ve Vartolu’yla bir araya geldiği anlar izleyicileri derinden etkiledi. İdris’in gözyaşları içinde “oğlum” diyerek Yamaç’a sarıldığı sahne ekran başındakilere duygu dolu dakikalar yaşattı. Vartolu ile İdris arasındaki konuşma da bölümün unutulmazları arasında yer aldı.

Yamaç ve İdris’in karşı karşıya geldiği an:

‘ÇUKUR’, ZİRVEYİ KAPTIRMIYOR

Çukur, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle ABC1 20+'da11.96 izlenme oranı (rating), 25.71izlenme payı (share), AB’de 10.11 izlenme oranı (rating),25.09 izlenme payı (share), Total’de ise10.43 izlenme oranı (rating), 23.64 izlenme payı (share) ile tüm kategorilerde birinci oldu. İzleyiciler #babam etiketiyle Twitter’da yorumlarını paylaştı. #babametiketi Twitter’da Türkiye'de 11 saat 25 dakika dünyada 4 saat TT listesinde kaldı.

‘Çukur’un yeni bölümü 19 Kasım Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.