Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 'Dinozor Park' ile ilgili eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in asılsız iddialarda bulunduğunu belirterek, "Ankaralının ve milletin 801 milyon dolarını çöpe atan Melih Gökçek’in belediyemize asılsız iddialarla saldırması suçluluk telaşıdır" ifadelerini kullandı.

Çukurova Belediye Başkanı'ndan Melih Gökçek'e 'Dinozor Park' yanıtı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 'Dinozor Park' ile ilgili eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e tepki gösterdi.

Gökçek'in Dinozor Park ile ilgili asılsız iddialarda bulunduğunu belirten Çetin, parkı 5 ayda tamamladıklarını kaydetti.

Parkın yap-işlet-devret modeliyle yapıldığını aktaran Çetin, "Parkın yapımı için belediyemizin kasasından tek kuruş çıkmadı, ayrıca işletmeci belediyemize her yıl belirli miktarda kira ödemeyi taahhüt etti. Böylece belediyemiz belirli bir gelir de elde etmiş oldu" dedi.

"Ankaralının ve milletin 801 milyon dolarını çöpe atan Melih Gökçek’in belediyemize asılsız iddialarla saldırması suçluluk telaşıdır" diyen Çetin, "Sayın Melih Gökçek, 801 milyon dolar harcadığı parkı açıp halkın hizmetine sunamadı. Biz ise temelini atıp 5 ayda 5 kuruş harcamadan hizmete açtık" ifadelerini kullandı.