Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ceren Özdemir'in ailesine taziye telefonu

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ordu'nun Altınordu ilçesinde, Özgür Arduç isimli erkek tarafından bıçaklanarak katledilen Ceren Özdemir'in anne ve babasını telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Erdoğan, Ceren Özdemir'in ölümünden duyduğu üzüntüyü ifade etti ve aileye başsağlığı diledi.

NE OLMUŞTU?

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir, Özgür Arduç isimli erkek tarafından bıçaklanarak katledilmiş, katil Özgür Arduç, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

İlk ifadesinde Ceren'i yaklaşık 4 kilometre takip ettiğini anlatan Arduç, "Ceren'i farklı noktalarda öldürmek istedim. Ama birisinde yaşlı bir adam çıktı karşıma öldüremedim. Kız az daha beni fark ediyordu. Ben hemen büfeye daldım. 'Hapisteyken mutlaka birilerini öldürmeliyim' diye kafamda tasarladım. Cinayetten sonra inşaatta sabahladım. Sabah kendime yeni avlar aradım ama fırsat bulamadım." demişti.

Arduç, nöbetçi mahkeme tarafından, “canavarca hisle adam öldürmek ve iki polisi yaralamak” suçlarından tutuklanmıştı. Arduç, dün yaklaşık 6 saatin ardından saat 18.20 sıralarında geniş çaplı güvenlik önlemi eşliğinde cezaevine sevk edilmişti.

cukurda-defineci-avi-540867-1.