Gazeteci Cüneyt Özdemir, BirGün’ün yeni kampanyasında kullandığı “Reis mükemmel bir insan” kapağını övdü. Gazetemizin kendisi hakkında bir tane olumlu haber yapmadığını hatırlatan Özdemir, “Sadece Türkiye basın tarihine değil, dünya basın tarihine geçecek bir kapak yapmışlar” dedi.

Cüneyt Özdemir: Benimle ilgili olumlu haber yapmazlar ama BirGün’ün kapağı dünya basın tarihine geçecek

Gazeteci Cüneyt Özdemir sosyal medyadan yaptığı yayında, gazetemiz BirGün’ün yeni abonelik kampanyasında kinayeli bir dille kullandığı “Reis mükemmel bir insan” kapağına övgüde bulundu.

Gazetemizin kendisiyle ilgili negatif bir şey olduğunda hemen haber yaptığını ve BirGün’de bir tane olumlu haberini görmediğini vurgulayan Özdemir, “Benim hakkımdaki negatif önyargılı şeyiniz, güzel bir iş yaptığınızda benim sizi övmemi engellemiyor” dedi.

Özdemir, “Reis mükemmel bir insan” kapağının sadece Türkiye basın tarihine değil, dünya basın tarihine geçeceğini de sözlerine ekledi.

BirGün’ün ses getiren kapağıyla ilgili Özdemir’in söyledikleri şu şekilde:

“BirGün gazetesi bugün bir fırlamalık yapmış ve de basın tarihine geçecek bir manşetle çıkmış. “Reis mükemmel bir insan” yazmışlar. Bravo BirGün’e. BirGün’ün böyle bazı editörleri var, benden nefret edemiyorlar, kendilerini tutamıyorlar. Ne zaman benimle ilgili aleyhimde bir şey olsa hemen BirGün haber yapar. Benimle ilgili bir tane olumlu haberini görmedim. Önemli değil. Canınız sağ olsun. Sevmek zorunda değilsiniz. Yani benim hakkımdaki negatif önyargılı şeyiniz, güzel bir iş yaptığınızda benim sizi övmemi engellemiyor. Bravo, adamlar iyi düşünmüşler. Sadece Türkiye basın tarihine değil, dünya basın tarihine geçecek bir kapak yapmışlar.”