İzmit'te alışveriş için gittiği pazarda poşetine çürük mandalina doldurduğunu ileri süren Muammer Yılmaz, tezgahtar Abdulgani Doğan tartışmaya girdi. Kavgaya dönüşen tartışmanın sonu karakolda bitti

Çürük mandalina kavgası karakolda bitti

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde aldığı mandalinalar çürük çıkınca müşteriyle pazarcı arasındaki tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Müşterinin oğlunun tezgahtan aldığı bıçakla pazarcının üzerine yürümesi üzerine diğer pazarcılar da kavgaya karıştı. Kavgaya karışanların bir kısmı karakolluk, bir kısmı da hastanelik oldu.

İzmit Anıtpark'ta kurulan semt pazarında eşi ve oğluyla birlikte pazara giden Muammer Yılmaz, tezgahından mandalina almak istediği Abdulgani Doğan ile poşete çürükleri doldurunca tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce Yılmaz'ın oğlu Habib Yılmaz da kavgaya dail olduğu ve tezgahtan aldığı bıçakla pazarcının üzerine yürüdü.

Bıçak çekildiğini gören diğer pazar esnafı da kavgaya dahil olunca kavgaya dahil olan pek çok kişi aldığı darbelerle hastanelik oldu ve tarafların kavgası karakolda son buldu. İki taraf birbirinden şikayetçi oldu.

curuk-mandalina-kavgasi-karakolda-bitti-246385-1.

Muammer Yılmaz kavganın, mandalinaların çürük olduğunu söylediği pazarcının küfür etmesi üzerine başladığını öne sürdü ve kavgada eşi ve çocuğunun darp edildiğini anlattı.

Arbedede müşterinin elindeki bıçağı almaya çalışırken elinden yaralanan pazarcı Abdülgani Doğan ise iddiaları reddetti, “Benden mandalina istedi. Önceki hafta çürük mandalina aldığını söyleyince ben de bir tane açtım kendisine yedirdim. Beğendiğini söyleyince ben de 2 kilo verdim. Sonra parasını vermeden bıraktı tezgaha gitti. Bir şey demedik biz de. Almayabilir, normaldir. Peşinden bir sürü laf saydı. Yanındaki oğlunu da tahrik etti. Ondan sonra oğlu tezgahtaki bıçağı aldı. Ben de bıçağı almaya çalışırken elimi kestim. Diğer arkadaşlarımız bıçağı aldı. Bıçağı aldıktan sonra yine gidebilirsiniz dedik kendilerine. Buna rağmen yine küfür edince bu olay yaşandı” diye konuştu.