CDProjekt Red’in geliştirdiği Cyberpunk 2077 oyunu için erteleme haberi geldi. Oyun Nisan'da değil 17 Eylül'de çıkacak

Cyberpunk 2077'nin çıkış tarihi ertelendi


Son yılların en sevilen oyun firmalarından biri olan CDProjekt Red, geliştirme aşamasında olan oyunu Cyberpunk 2077 için paylaştığı açıklamada oyunlarının 17 Eylül 2020 tarihine ertelendiğini duyurdu.

Geliştirici stüdyonun açıklamasında oyunun tamamlanmış ve oynanabilir bir halde olduğunu ama yapılması gereken birçok şeyin olduğunu söylüyor. Keanu Reeves’in rol aldığı oyun Cyberpunk 2077’nin geçeceği oyun haritası Night City’nin devasa olduğunu bu yüzden düzenleme, oyun testleri ve küçük ayrıntılar için daha fazla zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi. ‘’ Mükemmel’’ oyunu yapabilmek için çıkış tarihini ertelediklerini söyleyen CDProjekt Red, hayranlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin kitaplarından uyarlanan, The Witcher oyun serisiyle oyuncuların gönüllerinde taht kurmuş olan CDProjekt Red’in bu açıklaması sosyal medyadaki oyun severlerin gündemi oldu. Cyberpunk 2077 oyununun ertelenmesini kimileri daha iyi bir oyun için gerekli diyerek destekledi kimileri ise oyunu sabırsızlıkla beklediği için tepki gösterdi.

Kaynak: Tekno Safari