Avustralya Açık'ta finale çıkan Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas'ın babasının tribünden sürekli konuşmasına ilişkin hakem Campistol'e, "Adamım, aptal mısın? Babası her puanda konuşuyor! Babası her puanda konuşamaz!" dedi. Medvedev'in sözleri gündem oldu.

Daniil Medvedev'in hakeme yönelik sözleri gündem oldu

Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta finale çıkan 2 numaralı seribaşı Rus Daniil Medvedev'in maçın hakemine yönelik sözleri gündem oldu.

Rod Laver Arena'da oynanan yarı final mücadelesinde Medvedev, 4 numaralı seribaşı Yunan Stefanos Tsitsipas ile karşılaştı.

Toplam 2 saat 30 dakika süren maçta rakibini 7-6, 4-6, 6-4 ve 6-1'lik setlerle 3-1 mağlup eden Medvedev, turnuvada üst üste ikinci, grand slamlerde ise dördüncü kez final biletini aldı.

Geçen yıl da yarı finalde elediği rakibinin dört kez servisini kıran 25 yaşındaki Medvedev, finalde İspanyol Rafael Nadal'ın rakibi oldu.

Maçta Medvedev'in hakeme yönelik sert sözleri gündem oldu.

Tsitsipas'ın babasının tribünden sürekli konuşmasından şikayetçi olan ve buna ceza verilmesi gerektiğini söyleyen Medvedev, duruma müdahale etmeyen hakem Jaume Campistol'e tepki gösterdi.

Medvedev, hakeme yönelik, "Adamım, aptal mısın? Babası her puanda konuşuyor! Babası her puanda konuşamaz! Soruma cevap ver, bunu yapabilir mi? Aman tanrım, sen çok kötüsün adamım. Nasıl bu kadar kötü olup da Grand Slam yarı finali yönetebiliyorsun!" ifadelerini kullandı.