DasDas, ilk dijital sergisini, sanatseverlerin ziyaretine açmak için çalışmalarını Ouchhh ve Zenger ile sürdürüyor. Dijital sergi, 11 Haziran’da sanatseverlerle buluşacak.

DasDas, ilk dijital sergisini sanatseverlerin ziyaretine açıyor

Bir süredir DasDas Online üzerinden sevilen tiyatro oyunlarını online olarak tiyatroseverlerle buluşturan DasDas, şimdi de Ataşehir Metropol İstanbul’daki sahnesini dijital bir sergi alanına dönüştürüyor. İlk dijital sergisini Ouchhh Sanat Stüdyosu ile, Zenger küratörlüğünde açmaya hazırlanan DasDas, bünyesinde sanatın farklı tür ve şekillerini buluşturarak daha fazla sanatsevere ulaşmayı hedefliyor.

Ouchhh, Zenger ve DasDas işbirliğiyle düzenlenen ve bambaşka atmosferler sunan dört farklı eserden oluşmasıyla Paribu ana sponsorluğunda “Parallel Unıverse” adını alan dijital sergi, kapılarını 11 Haziran’da açacak.

dasdas-ilk-dijital-sergisini-sanatseverlerin-ziyaretine-aciyor-884000-1.

Dijital sergi, Parallel Universe Sergisi; ‘Yapay Zeka Van Gogh Veri Boyama Deneyimi’, ‘Şiirsel Yapay Zeka’, ‘Göbeklitepe Mimari Veri’ ve ‘Osman Hamdi Bey Eserleri’nden oluşan dört farklı eserle ziyaretçilere 11 Haziran’dan itibaren yeni bir deneyim yaşatacak.

11 Haziran'da ziyarete açılması planlanan Paribu ana sponsorluğunda Parallel Universe Sergisi, 11 - 12 Haziran'da ücretsiz olarak gezilebilecek. DasDas'ın ilk dijital sergisi, 7 yaş ve altındaki ziyaretçileri için ücretsiz olacak.

dasdas-ilk-dijital-sergisini-sanatseverlerin-ziyaretine-aciyor-884001-1.