Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eleştirilerde bulunarak, "Çıkıp kendisi için tutarlılık adına bir izahta bulunması lazım. Ama artık Erdoğan'ın tutarlılık diye bir düşüncesi yok" dedi. Davutoğlu, "Cuma günü Naci Ağbal’ın görevden alınmasını bilen veya bunu piyasalarda tahmin eden veya bu konularda tüyo almış olanların, ne kadar dolar almış olduklarına bakılmalı" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu: Ağbal'ın görevden alınmasını bilenlerin ne kadar dolar aldıklarına bakılmalı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Cuma günü Naci Ağbal’ın görevden alınmasını bilen veya bunu piyasalarda tahmin eden veya bu konularda tüyo almış olanların, ne kadar dolar almış aldıkları da bakılmalı" açıklamasını yaptı.

Davutoğlu, Ankara'da Çankaya İlçe Kongresinde konuştu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eleştilerde bulunan Davutoğlu, "Çıkıp kendisi için tutarlılık adına bir izahta bulunması lazım. Ama artık Erdoğan'ın tutarlılık diye bir düşüncesi yok. Dün söylediğini bugün reddediyor. İşte Naci Ağbal gelirken yeni bir dönem başlıyor dedi. Şimdi de Naci Ağbal giderken yeni bir dönem başlıyor. Gelen de yeni bir dönem başlatıyor, giden de. Bu gel git makinesine döndü. Yap boz tahtasına döndü" diye konuştu.

"Cuma günü Naci Ağbal’ın görevden alınmasını bilen veya bunu piyasalarda tahmin eden veya bu konularda tüyo almış olanların, ne kadar dolar almış aldıkları da bakılmalı" diyen Davutoğlu, şunları söyledi:

"450 milyon dolardan bahsediliyor. O gün kimler dolar almışsa tek tek bilançolardan çıkarılıp takip edilmeli. Bu milletin kaderi de bu milletin rızkı da sizin o sistemik yolsuzluklarınıza feda edilemez."

(ANKA)