Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi, kuruluş aşamasıyla birlikte bir belediye başkanlığına da sahip oldu

Davutoğlu'nun partisi ilk belediye başkanlığına da sahip oldu

Ahmet Davutoğlu, Ankara Bilkent Otel'de kameralar karşısına çıkarak, yeni partisinin tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Karaman’ın Sarıveliler ilçesi Belediye Başkanı Halil Kulak, Gelecek Partisi'nin kurucuları arasında yer aldı.

Böylece partinin ilk belediyesi Karaman’ın Sarıveliler ilçesi oldu.

Halil Kulak kimdir?

Halil Kulak, 1972 yılında Sarıveliler ilçesinde doğan Kulak ilk ve orta öğrenimini Sarıveliler'de bitirdi. Liseyi Konya Gazi lisesi ve Çumra Cumhuriyet lisesinde okuyarak 1988 yılında mezun oldu.1989-1990 yılları arasında Sarıveliler'de ortak bir kırtasiye dükkanı açarak bir yıl süreyle işletmecilik yaptı.

1990-1992 yılları arsında Mersin ve Konya ilinde 2 yıl Radyoloji okuyarak mezun oldu. 1992-1994 yılları arasında İstanbul'da özel bir şirket bünyesinde Kapalıçarşı ve Tahtakale 'de döviz bürosu işletmeciliği yaptı. 1995 yılında Sağlık Bakanlığı bünyesinde Konya ili Çumra Devlet hastanesinde Radyoloji teknikeri olarak göreve başladı. Daha sonra Konya Numune, İçeri Çumra Devlet Hastanesi Adana Numune Hastanesi ve son olarak Alanya Devlet Hastanesi 12 yıl görev yaptı.

Halil Kulak, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Bağımsız olarak Karaman Sarıveliler Belediye Başkan Adayı oldu.

davutoglu-nun-gelecek-partisi-ilk-belediye-baskanligina-da-sahip-oldu-661236-1.
Halil Kulak
Fotoğraf:@ArtiHaberAlanya