Gelecek Partisi’nin ilk belediye başkanı Halil Kulak, "Davutoğlu ile görüşen, partiye katılmak istediğini belirten bazı belediye başkanları ve bürokratlar var" dedi

'Davutoğlu'nun partisine yeni belediye başkanları katılacak'

Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nin ilk belediye başkanı Halil Kulak, “Ben partimizin ilk belediye başkanıyım ama önümüzdeki süreçlerde partimize yeni belediye başkanları da katılacak” dedi.

Ahmet Davutoğlu’nun partisinin ismi ve kurucular kurulu listesi dün düzenlenen tanıtım toplantısıyla açıklandı.

İsmi ‘Gelecek Partisi’ olan Davutoğlu’nun partisinde Kurucular Kurulu’nda Karaman’a bağlı Sarıveliler ilçesinin Bağımsız Belediye Başkanı Halil Kulak da yer aldı.

31 Mart yerel seçimlerinde Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde bağımsız belediye başkanı seçilen ve dün itibariyle Gelecek Partisi saflarına katılan Halil Kulak Sözcü’ye konuştu.

"PARTİYE KATILMAK İSTEYEN BELEDİYE BAŞKANLARI VE BÜROKRATLAR VAR"

Davutoğlu’nun yeni partisine başka belediye başkanlarının da katılacağını ileri süren Halil Kulak şunları söyledi:

"Ben partimizin ilk belediye başkanıyım ama önümüzdeki süreçlerde belediyemize mevcut belediye başkanları da katılacak. Sayın Davutoğlu ile görüşen, partiye katılmak istediğini belirten bazı belediye başkanları ve bürokratlar var. Partimizin teşkilatlanma süreciyle birlikte her şey daha da netlik kazanır."