Dayanışmanın çok daha ötesinde

Gücünü halktan alan BirGün’ün, dijital abonelik kampanyasına destek sürüyor. Sanatçılar, BirGün’ün tüm engellemelere ve yasaklara rağmen doğruyu halka ulaştırmaktan vazgeçmediğinin altını çiziyor.

ÖZGÜR DÜŞÜNCENİN TEMSİLCİSİ

Oyuncu Füsun Demirel:
BirGün okumak için çok sebep var aslında. Mesela görsel işitsel medyada iktidar yandaşlığı tercih edilmiş ve borazancılık görevi yapılmaktayken BirGün'ün de içinde olduğu birkaç yayın organı hâlâ kamuoyuna gerçek ve doğru bilgi vermek için çabalıyor. Kültür ve sanata geniş yer ayırıyor. Bizlerin özgürce bilgilenme hakkımıza değer veriyor. Şeffaf ve özgür düşüncenin temsilcisi olan gazeteciliği sürdürüyor. BirGün, çok az sayıda kalmış diğer birkaç yayın organı gibi elini taşın altına koyarak güvenini kazanmış bir gazete olduğu için BirGün okumalı ve okutmalıyız.


YASAKLAMALARA RAĞMEN

Müzisyen Erdal Güney:
Basın İlan Kurumu yasakları ve soruşturmalarla birlikte haber alma hakkımız için gazetecilik yapan BirGün ile dayanışmak, bir gazete ile dayanışmanın çok daha ötesinde anlamlara sahip. Herkesi bu anlamlara sahip çıkmaya, BirGün gazetesine abone olmaya davet ediyor, yıllardır devam eden yolculuğunda BirGün’e ve emek veren gazetecilere, çalışanlarına teşekkür ediyorum.

KÜLTÜR SANATA YER AYIRIYOR

Oyuncu Behzat Uygur:
BirGün okumak için sadece kültür sanata yer ayrılması bile yeterli.

TARAFSIZLIK İLKESİ

Oyuncu Reha Özcan:
Bilgiye ulaşırken 5N1K kuralını hâlâ uygulayan ve tarafsızlık ilkesi tarafı olan BirGün gazetesini takip etmekten büyük keyif alıyorum. Tavsiye ederim.

FARKLI SESLERİ DUYMAK İÇİN

Yazar Buket Uzuner:
Kopyala-yapıştır haberlerde susturulan farklı sesleri de duymak için Birgün Gazetesi okumalı.