Bölgede yaşanan çadır yetersizliğini canlı yayında anlatan Hatay Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, isyan etti: "İnsanların başlarını sokabileceği bir yerleri yok. Duyun artık ya. Vallahi yeter. Bir çadır gönderemediniz..."

Defne Belediye Başkanı isyan etti: Duyun artık ya; bir çadır gönderemediniz, beni de Silivri'ye atın!

Hatay Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, canlı yayında depremzedelerin çadır sıkıntısının devam ettiğini belirterek "Duyun artık ya. Vallahi yeter. Bir çadır gönderemediniz" dedi. Güzel, "Bunun muhatabı kimse üstüne alınsın. Beni de Silivri'ye atın" ifadelerini kullandı.

Bu akşam, İrfan sunduğu Halk TV Ana Haber'e bağlanan Güzel, depremzedelere yeterli yardımın yapılmadığına dikkat çekerek "İnsanların başlarını sokabileceği bir yerleri yok" dedi.


https://www.birgun.net/haber/defne-belediye-baskani-isyan-etti-vallahi-yeter-bir-cadir-gonderemediniz-beni-de-silivri-ye-atin-422525" />

Bölgedeki çadır yetersizliğine dikkat çeken Güzel, "Beslenme, su, battaniye ihtiyacını karşıladık ama insanların başlarını sokabilecek bir yerleri yok. Duyun artık ya. Bir çadır gönderemediniz" diye konuştu.

Güzel, şunları söyledi: "Dost belediyeler geldi. Beslenme, su, battaniye ihtiyacını karşıladık ama insanların başlarını sokabilecek bir yerleri yok. Duyun artık ya. Vallahi yeter. Bir çadır gönderemediniz. Bunun muhatabı kimse de o üstüne alınsın artık. Beni de Silivri'ye atın. Bittik ya, kapatıyorum ben artık, yeter."

Güzel bu sözlerinin ardından telefonu kapattı.