Değer Deniz doğum gününde anılacak

5 Mayıs 2015'te katledilen müzisyen Değer Deniz, 14 Aralık'ta doğum gününde anılacak.

Anma etkinliğini sosyal medya hesabından duyuran Değer Deniz'in kardeşi Orhan Deniz, "14 Aralık Sevgili Değer'in doğum günü. Doğum gününde tüm sevdikleri ile birlikte olsun istedik. Yüzünü gördüğü görmediği ama onun yanında olan, bizi yalnız bırakmayan sizlerle beraber olalım istedik" dedi.

Değer Deniz Doğum Günü Kutlaması ve Anma Gecesi “Bekle güneşler getirdim karanlığına Bekle aşarım ben bunu da Bekle kıyılar getirdim dalgalarına Bekle aşarım ben bunu da” "Karanlık günlerimize güneş getirdi ve hepimiz için gidişi aslında yeni bir başlangıç oldu. Biz de bu başlangıcı aldık ve Değer’i müzikle yaşatmaya karar verdik. 14 Aralık Sevgili Değer’in doğum günü. Doğum gününde tüm sevdikleri ile birlikte olsun istedik. Yüzünü gördüğü görmediği ama onun yanında olan, bizi yalnız bırakmayan sizlerle beraber olalım istedik. Bir çok sanatçı arkadaşının sahne alacağı gece de sizleri de aramızda görmeyi çok isteriz." Deniz Ailesi Tarih: 14 Aralık 2018 Kapı açılış: 22:00 Konserler: 22.30 Giriş: 20 TL veya olabildiğiniz kadar destek (Gecenin geliri Değer’in her zaman el uzatmaya gayret ettiği sokak hayvanları yararına Siz Eğlenirken,Onlar Doysun.'a bağışlanacaktır. ) 18 yaş sınırı vardır Konser ücretine herhangi bir promosyon dahil değildir Ayakta izleme düzeni vardır Salonda vestiyer yoktur

orhan deniz (@orhansimi)'in paylaştığı bir gönderi ()

Ezgi Aktan, Özge Ürer, Cihan Bilgin gibi bir çok sanatçının sahne alacağı anma gecesi 14 Aralık Cuma günü, Karga'da gerçekleşecek.

20 lira olan giriş ücreti Değer Deniz'in her zaman el uzatmaya gayret ettiği sokak hayvanları yararına "Siz Eğlenirken Onlar Doysun"a bağışlanacak.