Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, AKP'liler tarafından paylaşılarak karalama malzemesi olarak kullanılan 'seccade' fotoğrafı üzerinden hedef alınan Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu'na destek verdi. Erdoğan'ın mitinglerde elinde Kuran tuttuğu fotoğrafları paylaşan Demirtaş, "Milletin parasını çalmak mı, oy uğruna Kur'an-ı Kerim'i pazarlamaya çalışmak mı yoksa seccadeye yanlışlıkla basmak mı günah?" dedi.

Demirtaş, Erdoğan'ı hatırlattı; hedef alınan Kılıçdaroğlu'na destek verdi

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'seccade' fotoğrafı üzerinden hedef alınan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Demirtaş, "Milletin parasını çalmak mı, oy uğruna Kur'an-ı Kerim'i pazarlamaya çalışmak mı yoksa seccadeye yanlışlıkla basmak mı günah?" ifadelerini kullandı.

Demirtaş, "Doğru cevabı bilmek için Müslüman olmaya gerek yok, insan olmak yeterli" dedi.

Selahattin Demirtaş paylaşımında Erdoğan'ın mitinglerde eline Kuran aldığı fotoğraflara yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerinde durduduğu bir fotoğraf, dün sosyal medyada AKP'liler tarafından paylaşılarak karalama malzemesi olarak kullanıldı.

Seccadeyi göremediği için 'çok üzgün' olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum" ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu'nun şunları söyledi: "Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum."