Eski manken ve sunucu Deniz Akkaya'nın, Selin Ciğerci ile aralarında çıkan kavga sonucunda çıkarılan tedbir kararını hiçe saydığı için 3 gün hapis yatacağı öğrenildi.

Deniz Akkaya 3 gün hapis yatacak

Eski manken ve sunucu Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ile aralarında çıkan kavga sonucu tedbir kararını hiçe saydığı gerekçesiyle ‘3 gün zorlama hapis’ yatacak.

Beyaz TV’de ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı programın sunucusu olan Akkaya, programın ilk gününde stüdyoya gelmedi.

Polis, Akkaya’nın kanala gelir gelmez alınacağını ve yayına çıkamayacağını belirtti. Programın yapımcısı Bilal Özbilge’nin Akkaya’ya ulaşamadığını aktarıldı. Bu gelişmelerin ardından Akkaya, Beyaz TV canlı yayınına evinden bağlanarak katıldı.

Deniz Akkaya, söylediklerinin yanlış olmadığını ifade ederek, sadece tedbir kararı sürecinde konuşmaması gerekirken, sosyal medya hesabı Instagram'dan yayın yaptığı ve paylaşım yaptığı için bu cezayı aldığını söyledi.

Akkaya, “Bu konu bittikten sonra ben bu şahsı şikayet edeceğim. Lütfen herkes rahat olsun. Takım elbisemi giyip teslim olacağım. Herkes elini vicdanına koysun. Tabii ki teslim olacağım bizim kanuna karşı boynumuz kıldan ince. Benim davam her zaman bakidir. Çocuğum biraz üzgün, ağlıyor. Üç gün sonra bomba gibi döneceğim. Davam için ne gerekiyorsa, başıma ne gelirse gelsin duruşum aynıdır” ifadelerini kullandı.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Akkaya'nın avukatı Muhammed Fatih Taşcı konuya ilişkin açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi:

“Müvekkil Deniz AKKAYA hakkında 6284 Sayılı yasa kapsamında 3 günlük zorlama hapsi uygulanmasına karar verilmiştir.

Hukuka aykırı olarak verilen işbu karar istinaf veya temyiz incelemesinden geçmeden kesinleşmiş olup karara karşı, yürürlükteki hukuka aykırılıklar nedenleriyle kanun yararına temyiz başvurusunda bulunulacaktır. Ancak yapılacak başvuru, kararın hukuki sonucunu ortadan kaldırmayacağından müvekkil Deniz AKKAYA teslim olmuştur.

Verilen karar bir disiplin hapsi olup, bir mahkûmiyet kararı değildir. Müvekkilin haklı mücadelesi hukuk çerçevesinde devam etmektedir.”

NE OLMUŞTU?

Bir programda yorumculuk yapan Deniz Akkaya, çocuk sahibi olmak isteyen Selin Ciğerci'ye 'Senin çocuğun olmaz.' deyince, ikili arasında sert bir tartışma yaşanmıştı.

İkili arasındaki tartışmanın büyümesinin ardından Deniz Akkaya hakkında tedbir kararı aldıran Ciğerci, ünlü mankenin açıklamalarına devam etmesi sonucu bir kez daha mahkeme başvurmuştu.