Belçika Ligi’ne damga vurduktan sonra Premier Lig’de Brighton’a giden Deniz Undav: ‘‘Dünyanın en iyi ligindeyim. Kendimi geliştirmeye devam ediyorum, daha iyi olacağım’’

Deniz Undav, BirGün'e konuştu: Daha iyi olacağım
Belçika Ligi’nde iki gol krallığı bulunan Deniz Undav, geçen sezon Union SG formasıyla 33 maçta 25 gol kaydetmişti.

Yıldızı Belçika’da parlayan Brighton Hove Albion’ın Türk asıllı Alman oyuncusu Deniz Undav, 2-0 kaybettikleri Brentford maçı sonrası gazetemize açıklamalarda bulundu.

Belçika’da iki defa gol krallığı yaşayan bir defa yılın oyuncusu seçilen başarılı oyuncu yeni başlayan Premier Lig macerasını şu sözlerle anlattı: ‘‘Premier Lig çok zorlu bir lig. Buradaki fiziksel seviyeye ulaşmak için elimden geleni yapıyorum. Bu yüzden burası dünyanın en iyi ligi. Adım adım ilerleyip kendimi geliştirmeye devam edeceğim’’


Brentford maçında iyi oynamalarına rağmen skor üretmekte zorlandıklarını belirten 26 yaşındaki oyuncu, ‘‘Birçok fırsattan yararlanamadak ve skor üretebilseydik çok daha farklı bir maç olurdu. Böyle durumlarda skor üretmeyi öğrenmeliyiz. Herkes hayal kırıklığı yaşıyor ve takım olarak öfkeliyiz. Maçı kazanma şansımız vardı ancak kullanamadık’’ dedi.

İngiltere’ye alışma sürecinde olduğunu belirten Deniz, ‘‘Burayı çok seviyorum ve dünyanın en iyi liglerinden birinde oynadığım için çok mutluyum. Geldiğimden bu yana herkes bana karşı çok kibar ve hoş görülü. Hâlâ alışma sürecindeyim, umarım performansımı yükseltebilirim’’ diye konuştu.

Hakkında Süper Lig takımlarının transfer iddilarına da cevap veren golcü futbolcu, ‘‘Şu anda dünyanın en iyi ligindeyim ve burada çok mutluyum, Türkiye’ye gelmeyi düşünmüyorum’’ ifadelerini kullandı.