Denizli'de, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Dr. Naim Ünsal, Jandarma Uzman Çavuş Musa Aktaş tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Musa Aktaş'ın Dr. Ünsal'ın olay yeri yakınındaki çiftliğinde atlarına bakıcılık yaptığı, ikili arasında alacak meselesi nedeniyle bir süredir sorun yaşandığı öğrenildi.

Denizli'de Dr. Naim Ünsal, tartıştığı uzman çavuş tarafından öldürüldü

Denizli'de doktor Naim Ünsal, daha önce atlarına bakıcılık yaptığı öğrenilen Jandarma Uzman Çavuş Musa Aktaş tarafından öldürüldü.

Acıpayam Devlet Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapan Dr. Naim Ünsal ile Musa Aktaş arasında Yukarıçamlık Mahallesi Çamlık Caddesi'nde tartışma çıktı. Aktaş'ın yanındaki tabancayla ateş ettiği Ünsal, hayatını kaybetti.

Ünsal'ın cansız bedeni görev yaptığı Acıpayam Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken olay yeri yakınındaki ilçe jandarma komutanlığı ekiplerince yakalanan Musa Aktaş, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İddiaya göre, bir oto galericiyi tehdit ettiği iddiasıyla hakkında başlatılan soruşturma kapsamında bir süre önce açığa alındığı öğrenilen uzman çavuş Aktaş'ın, Dr. Ünsal'ın atlarına daha önce bakıcılık yaptığı öğrenildi. İddiaya göre, o dönemden aralarında borç nedeniyle husumet bulunan ikiliden Aktaş, konuşmak için Ünsal'ın Acıpayam Jandarma Komutanlığı karşısındaki at yetiştirdiği arazisine geldi. İkili arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

ÜNSAL'IN EŞİ: BORÇ VERDİĞİ 15 BİN LİRASINI İSTEMİŞTİ

Dr. Naim Ünsal'ın eşinin emniyette verdiği ifadede "Uzman çavuş Musa Aktaş, 2 gün önce bizde yemekteydi. Eşim, daha önce 15 bin lira borç para verdi. Bugün onu istemişti, tartışma ondan çıktı" dediği öğrenildi.

Cinayet anının tanığı olan ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı gerçekleştiren esnaf Şahin Kök ise yaşananları şöyle anlattı:

"Olay, öğlen saat 13.00’de meydana geldi. Jandarmanın karşısında bağırma sesleri gelmeye başladı. Aradan bir iki dakika sonra silah sesleri geldi. Bayağı 8-10 el kadar ateş edildi, biz dışarıda korktuk, vatandaşlarla beraber dükkanın içine sığındık. Vuran ise uzman çavuşmuş, ismi Musa’ymış, Tavas ilçesinde görev yapıyormuş. Doktora yardım ediyormuş ve arkadaşlarmış. Daha önce kavga etmişler. Sonra da bugün öğle saatlerinde böyle olay meydana geldi. Ben ambulansı 13.05’de aradım, onlar da geldi. Doktor orada ölmüş."

AA-DHA-İHA