Denizli'de Erkan Sivrikaya isimli erkek, boşanma aşamasında olduğu Meral Sivrikaya'yı bıçaklayarak katletti. Yapılan inceleme sonrası Meral Sivrikaya'nın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Denizli'de Erkan Sivrikaya isimli erkek, boşanma aşamasında olduğu Meral Sivrikaya'yı katletti!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 52 yaşındaki Erkan Sivrikaya isimli erkek, boşanma aşamasında olduğu 2 çocuk annesi 50 yaşındaki Meral Sivrikaya'yı öldürdü. 6 katlı binanın çatısından sarkıttığı ip ile 5'inci kata ulaşarak orada oturan kızının yanında kalan Meral Sivrikaya'yı defalarca bıçakladı. Cinayet şüphelisi Erkan Sivrikaya, kaçarken apartman sakinlerince yakalanıp, polise teslim edildi.

DHA'nın haberine göre; Erkan Sivrikaya'yla boşanma aşamasında olan Meral Sivrikaya, iki hafta önce evini terk ederek, kızı Özlem Yılmaz'ın yanında kalmaya başladı. Erkan Sivrikaya, kızının yaşadığı apartmana gitti.

Çatıdan ip sarkarak iki kat indi

Erkan Sivrikaya, kapının açılmaması üzerine elinde ip ile apartmanın çatısına çıktı. Çatıdan ip ile ilk olarak altıncı kattaki dairenin balkonuna daha sonra da kızının yaşadığı beşinci kata sarkarak inen Erkan Sivrikaya, eve girip, Meral Sivrikaya'yla tartışmaya başladı. Erkan Sivrikaya, bu sırada yanında getirdiği bıçakla iki çocuğunun annesi Meral Sivrikaya'yı balkonda vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Sivrikaya'nın çığlıkları üzerine kızı Özlem Yılmaz ve eşi yardıma geldi.

Kaçarken, apartman sakinleri yakalayıp darbetti

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Erkan Sivrikaya, elinde bıçakla apartmandan kaçmaya çalışırken yurttaşlar tarafından yakalanıp, darbedildi. Cinayet şüphelisi daha sonra olay yerine gelen polise teslim edildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Erkan Sivrikaya'yı gözaltına aldı. Vücudunun çeşitli yerlerinden çok sayıda bıçak darbesi alan Meral Sivrikaya ise sağlık ekibinin müdahalesine rağmen balkonda hayatını kaybetti. Polis ekipleri apartmanda detaylı inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonrası Meral Sivrikaya'nın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.