Denizlispor kibriyle tepki çeken valiye sahip çıktı

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, esnaf ziyaretleri sırasında kendisini tanımayıp işine devam eden döner ustasına sinirlenerek işletmenin kapatılmasını istedi. Sosyal medyada tepki çeken Vali Atik, özür diledi.

Vali Atik, "Gün boyu yapılmış olan denetimin getirmiş olduğu yorgunlukla işletme çalışanı ile yaşanan diyalogda şahsımın yaklaşımı, üslubum ve kullandığım ifadenin gönül kırıcı bir yaklaşım içermesi hakikaten beni de üzdü." dedi

Ancak Atik'e yönelik tepkiler dinmedi. On binlerce kişi valiye istifa çağrısında bulundu.

Bu sırada dikkat çeken bir paylaşım ise Denizlispor'dan geldi. Kulüp yaptığı açıklamayla Vali Atik'e sahip çıkarak şu ifadeleri kullandı; "Şehrimize ayak bastığı andan itibaren halkımıza ve kulübümüze büyük ilgi gösteren, güler yüzlü ve samimi tavırlarıyla kendisini vatandaşlarımıza sevdiren Sayın Valimiz @alifuatatik
'in tek düşüncesinin Denizli halkının sağlığı olduğunu bilmekteyiz. Bu sebeple kendisi hakkında başlatılan karalama kampanyasının amacına ulaşamayacağını biliyor, Sayın Valimiz Ali Fuat Atik'in yanında olduğumuzu bilmenizi istiyoruz."

Denizlispor bu açıklamasıyla Atik'e tepki gösterenlerin de hedefine oturdu. Denizlispor'a özellikle Denizlili yurttaşlar büyük tepki gösterdi.