Destici: Sarı yeleklilerin en ön saflarında PKK unsurlarını görüyoruz

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Fransa'daki eylemleri yapan sarı yeleklilerin en ön saflarında PKK, PYD, YPG unsurlarını gördüklerini ileri sürerek, "Fransa için bu çok büyük bir derstir. Sadece Fransa için değil bütün Avrupa devletleri bunu görmeli ve topraklarındaki PKK, PYD, YPG terör unsurlarına asla bundan sonra müsaade etmemeli, hepsini sınır dışı ederek Türkiye'ye teslim etmelidirler." dedi.

Destici, partisinin Eskişehir'in Günyüzü Belediye Başkan adayı Üstün Ünlü'nün tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, Fransa'daki gösterilerin arkasında emperyalist küresel güçlerin farklı uzantılarının olduğunu bildiklerini söyledi.

Destici, şöyle konuştu:

"Hep uyardık, dedik ki 'Bunu yapmayın, terör ve terör uzantıları ve bunları kullananlar gün gelir size karşı da kullanırlar.' İşte o gün geldi. Fransa'daki eylemleri yapan sarı yeleklilerin en ön saflarında PKK, PYD, YPG unsurlarını görüyoruz. Fransa için bu çok büyük bir derstir. Sadece Fransa için değil bütün Avrupa devletleri bunu görmeli ve topraklarındaki PKK, PYD, YPG terör unsurlarına asla bundan sonra müsaade etmemeli, hepsini sınır dışı ederek Türkiye'ye teslim etmelidirler. Biz bunu bekliyoruz. Eğer bunu yapmazlarsa bugünü de ararlar."