MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'yı savundu

Devlet Bahçeli: Alaattin Çakıcı dava arkadaşımdır

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı hakkında ilk defa açıklama yaptı.

Bahçeli, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun habis ve hastalıklı konuşmaları dikkatle incelendiğinde nasıl bir girdabın içine düştüğü, nasıl bir hezeyan ve melanete gömüldüğü gayet net olarak anlaşılacaktır" dedi.

Bahçeli sözlerine şöyle devam etti:

"Kılıçdaroğlu’nun terörist Demirtaş’a hürmet ve hayranlığı bellidir. Soros’un tetikçisi ve tedarikçisi Osman Kavala’ya sevgi ve sempatisi bilinmektedir. PKK’lı teröristlerle iç dışlı olduğu ise son derece berraktır. Ülküdaşım Alaattin Çakıcı’ya mafya bozuntusu demek, yeraltı dünyasının karanlık yüzü suçlaması getirmek müfterilik, seviyesizlik, rezilliktir. Kamuoyu nezdinde algı oluşturmaya çalışan Kılıçdaroğlu ve yanında yöresinde yuvalanan işbirlikçilere cevabım şudur:

1-Alattin Çakıcı bir Ülkücü şehidimizin oğludur.

2- Alaattin Çakıcı ülke ve millet sevdalısı bir Ülkücüdür.

3- Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır

Elbette üzerine atılı suçların bedelini uzun yıllar cezaevinde kalarak ödemiş bir vatan evladıdır. Kılıçdaroğlu mafya arıyorsa, yeraltı dünyasının kanlı yüzlerini görmek istiyorsa el ele, gönül gönüle olduğu hainlere bakması, şayet onuru varsa nedamet duyması tavsiyemdir.

Kılıçdaroğlu, aleyhine işleyen gündemi değiştiremez, yama tutmayan açıklarını asla kapatamaz. PKK’yla işbirliğinin, FETÖ’yle diyaloglarının demokratik faturasına mutlaka katlanacaktır. CHP’nin tarihi sorunu Kılıçdaroğlu ve ekibidir. Bu sorun kanserleşmiş, vücuda yayılmıştır."

NE OLMUŞTU?

MHP'nin girişimleriyle yapılan yasal düzenleme sonucu tahliye edilen organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan tehdit ve hakaret dolu açıklama yapmıştı.

Kılıçdaroğlu'na yönelik skandal ifadelerinin ardından hakkında CHP liderinin suç duyurusunda bulunduğu Çakıcı, el yazısıyla kaleme aldığı açıklamasında Kılıçdaroğlu'na hakaretler yağdırmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun bugün kendisini ima ederek kullandığı "Çakalların olduğu yerde bize kimse bir şey söyleyemez" ifadesini hatırlatan Çakıcı, "Sen kurt ile çakalı karıştırıyorsun. Sende ve avanende yürek varsa ben her gün sokaktayım. Çakal gibi uluyup, hatun gibi konuşacağına beni öldürtsene. Sende ve avanende o yürek var mı?" ifadelerini kullanmıştı.