‘Sunmadığı hizmetin parasını almakla’ eleştirilen Digiturk, taahhütlerini uzatmaları halinde spor paketi abonelerinin ödemelerini 2 ay süreyle dondurabileceklerini açıkladı.

Digiturk'ten spor paketi için 'çözüm'

Liglerin koronavirüs tehdidi nedeniyle ertelenmesi sonucu müşterilerine sunacağı ‘çözüm önerisi’ merak edilen Digiturk, spor paketi sahiplerinin 2 aylık dönem için aldıkları paketi dondurabileceklerini ve alt pakete geçiş yaparak daha düşük fatura ödeyebileceklerini duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bugünden itibaren Digiturk spor paketi üyeleri, alt paket üzerinden fatura ödeyebilecek. Böylece, spor karşılaşmalarının ertelendiği bu dönemde, spor içeriği için yaptıkları ödemeyi 2 ay boyunca dondurarak maddi yüklerini önemli ölçüde hafifletebilecekler. Taahhütlerini 2 ay uzatarak bu imkandan yaralanmak isteyen Digiturk üyelerinin müşteri hizmetlerini arayıp başvurması yeterli olacak. Digiturk müşteri hizmetleri ekibi, bu imkandan yararlanmak isteyen üyelere farklı öneriler de sunarak kendileri için en uygun seçeneği tercih etmelerini sağlayacak.”

‘FARKLI SEÇENEKLER SUNDUK’

beIN MEDIA GROUP ve Digiturk CEO'su Yousef Al-Obaidly, konuya ilişkin açıklamasında, "Elimizden gelenin en iyisini sunuyoruz. Bugün açıkladığımız paket dondurma hakkı ve daha önce açıkladığımız eğlence içeriğine daha fazla ve ücretsiz erişim gibi imkanlar, üyelerimize farklı seçenekler sağlıyor” ifadelerini kullandı.