Dikmen SOL Kültür Ahmed Arif Kitaplığı pazar günü açılıyor

HABER MERKEZİ

SOL Parti’nin Türkiye’nin birçok kentinde açtığı SOL Kültür merkezlerinden biri daha yola çıkıyor. Ankara’nın Çankaya İlçesindeki Dikmen semtinde faaliyete başlayacak olan SOL Kültür’ün açılışı 17 Mart Pazar günü gerçekleşecek.

SOL Parti Ankara İl Örgütü’nden yapılan açıklamada, “Ankara’da Ayrancı SOL Kültür Sevgi Soysal Kitaplığı ve Esat-Seyran Gülten Akın Kitaplığı’ndan sonra Dikmen SOL Kültür Ahmed Arif Kitaplığı açılıyor. SOL Parti bu mekanlarla birlikte, binalarını sadece toplantı yapmanın ötesinde, kamusal alanlar haline dönüştürüyor ve SOL Kültürler kendi gönüllüleriyle semtlerde kendi faaliyetlerini planlıyor” denildi.

“Tüm yurttaşlarımızın pazar günü saat: 11.00 ile 17.00 saatleri arasında bir adet kitabıyla beraber açılışımıza, SOL Kültürleri birlikte büyütmeye davet ediyoruz” diye çağrı yapılan açıklamada şu ifadeler de yer aldı:

“Sanat kurslarından çeşitli derslere yardımcı kurslara, semt ve kentteki yağmaya ve talana karşı mahalle sahiplerinin birlikteliğinin kurulmasına kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteren SOL Kültürler Ankara’da daha da yaygınlaşmaya devam edecek.”

dikmen-sol-kultur-ahmed-arif-kitapligi-pazar-gunu-aciliyor-1004049-1.