14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus (Disney+), yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Platform, bir üyelik kampanyası da hazırlayarak, 14 Haziran’dan önce kayıt olarak 26 Haziran’a kadar satın alma işlemi gerçekleştirenlere, 8 aylık ücret karşılığında 12 aylık hizmet vereceğini duyurdu.

Disney Plus’tan tanıtım videosu ve kampanya duyurusu: 26 Haziran’a kadar geçerli

Türkiye’de 14 Haziran 2022’de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus, Twitter hesabından yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

“Yepyeni bir eğlence dünyasında buluşmaya çok az kaldı!” notuyla paylaşılan 1 dakikalık videoda, Disney Plus’ta izleyiciyle buluşacak yerli ve yabancı yapımlara yer verildi.

Disney Plus aynı zamanda bir kampanya duyurusu da yaptı. Platform, yıllık 279,90 TL’lik “özel tanışma paketi”nden yararlanarak yıllık üye olmak isteyenlere, 8 aylık fiyat teklifi sundu.

Bu tekliften yararlanmak isteyenlerin, 14 Haziran’dan önce kayıt olarak 26 Haziran 2022’ye kadar satın alma işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Üyeler böylece Disney Plus’ı 8 ay fiyatıyla 12 ay boyunca izleyebilecek. Kampanyasız kullanımda ise Disney Plus’ın yıllık bedeli 420 lira.

ESKİ VE YENİ YAPIMLAR

Disney Plus üyelerinin izleyebileceği platforma özel içerikler arasında, yapımcılığını ve senaristliğini Jon Favreau’nun üstlendiği Star Wars içerikleri “The Book of Boba Fett” ve “The Mandalorian”ın yanı sıra “Obi-Wan Kenobi” de yer alıyor. Başrolünde Engin Akyürek’in oynadığı yerli dizi “Kaçış” da platformdan izlenebilecek.

Ayrıca, Marvel Studios dizileri “Ms. Marvel” ve “Loki”, Scarlett Johansson’ın başrolünde bulunduğu “Black Widow” ve Simu Liu ve Awkwafina’nın başrollerini paylaştığı Oscar adayı “Shang-Chi ve On Halka Efsanesi” filmleri de platformda izlenebilecek yapımlar arasında.

“The Simpsons”, “American Horror Story” ve “How I Met Your Mother”ın yanı sıra “Lost” gibi ses getirmiş dizilerin tüm sezonları da Disney Plus’ta olacak.