DJ Maga, Halloween Party'de sahne alacak

Ünlü Arjantinli DJ Ulises 25 Ekim Perşembe günü Karaköy'de Mitte'de gerçekleştirilecek Halloween Costume Party Vol.1’de sahne alacak. DJ Maga ve ritmik müzikleriyle DJ Mertech günün ilk ışıklarına kadar eğlenceyi sürdürecek.

Tüm dünyada 31 Ekim tarihinde büyük bir coşkuyla kutlanan Cadılar Bayramı’na özel Halloween Costume Party Vol.1 düzenleyen Mitte, misafirlerine rengarenk, bol sürprizli bir gece yaşatacak.

Antik Britanya’da yazın bitişi olarak kutlanmaya başlanan, farklı kostümler, göz alıcı makyajlar ve çeşitli etkinliklerle dünya çapında yankılar uyandıran Cadılar Bayramı, İstanbul’da bu sene Mitte’de hayat bulacak. Birbirinden ilginç kostümleriyle geceye katılan misafirlerin rengarenk kareler sunacağı partide Mitte, misafirlerine makyöz eşliğinde makyaj hizmeti de sunacak.

Saat 00.30 itibariyle dünyanın birçok ülkesine seyahat eden ve kültürleri dokuyarak müziğiyle harmanlayan DJ Maga performansına başlayacak. DJ Maga’nın ardından derin bas çizgilerinden, soyut sent atmosferine, antik davullara ve perküsyonlara nabız tutan Arjantinli Ulises, Mitte misafirlerine ritm dolu saatler sunacak. Son olarak ise kabine geçecek olan DJ Mertech günün ilk ışıklarına kadar eğlence rüzgarı estirecek.