DJ Ravin'den yepyeni bir proje

Dünya çapında çok ses getiren Buddha Bar albümlerini hazırlayan Dj Ravin, yepyeni projesiyle müzikseverlerle buluşuyor.

EMI - Universal Müzik Türkiye dağıtımıyla ve Selçuker Medya etiketiyle yayınlanan Infınıte Bosphorus Project By Dj Ravınmystıc Masterpieces’te çok özel 3 Türk Sanat Müziği eserinin 5 farklı remix ile yeniden yorumunu bulabileceksiniz.

Infinite Bosphorus Project serisinin ilki olan ve yaza damgasını vuracak albümde Dj Ravin; ‘‘Bir Demet Yasemen’’, ‘‘Eski Bir Tango Gibi’’ ve ‘‘Biraz Geç Kalmadın Mı?’’ isimli eserleri; house ve chill-out versiyonlarıyla 5 farklı remix olarak hazırladı. Albümde ayrıca bu 3 eser orijinal halleriyle de yer aldı.

Dj Ravin hayatına yön veren Hindu öğretileriyle müziğin evrensel duygularını sentezleyerek Buddha-Bar, Siddharta, Nirvana Lounge ve Dubai Eklektic gibi birbirinden özel birçok albüme imzasını atmıştır. Güney Amerika’dan Avrupa’ya; Asya’dan Kuzey Amerika’ya kadar dünyanın dört bir yanında çok özel davet ve organizasyonlarda sahne almış olup; Armani, Sting, Rolex, Bulgari, Hugo Boss ve Jean Paul Gaultier gibi tanınmış isim ve markaların düzenlediği çok özel partilerin de vazgeçilmez ismi olmuştur.