Son günlerde öğretmenlere maaş ödemesi yapılmadığı için gündeme gelen Doğa Koleji, açıklama yaptı. Okul, satıştan sonra geciken ödemelerin yapılacağını belirtti

Doğa Koleji'nden satış açıklaması

Öğretmenlere maaş ödemediği için gündeme gelen Doğa Koleji, okulların satış süreci ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada alıcı kurum ile görüşmelerin halen devam edildiği belirtildi.

Okul, satış sürecinin ardından geciken ödemelerin yapılacağını açıkladı.

Doğa Koleji'nden yapılan yazılı açıklamada, öğrencilerin, velilerin ve çalışanların gösterdiği destek, anlayış ve dayanışmaya teşekkür edilerek, "Alıcı kurumla görüşmeler halen devam etmektedir. Takdir edersiniz ki yapımızın büyüklüğü, devir görüşmelerine ilişkin süreci uzatmıştır. Devrin gerçekleşmesiyle birlikte, öncelikle çalışanlarımızın geciken ödemeleri yapılacaktır. Okullarımızdaki eğitim ve öğretim faaliyetleri kesintisiz olarak devam etmektedir." denildi.

Maaş ödemesi yapılmayan öğretmenlerin kurumda başlattıkları boykot devam ediyor. Öte yandan okulda eğitim aksadığı için veliler de bugün İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir basın açıklaması yapacak.