Eğitim-öğretim ödenekleri ile birlikte aylardır maaşlarını ödemediği öğretmenlerin ve mağdur velilerin protestosuyla gündemde olan Doğa Koleji satış işlemlerinin son aşamada olduğunu açıkladı

Doğa Koleji'nin devri ile ilgili açıklama

Doğa Koleji yönetimi satış işlemlerinin son aşamada olduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada, kolejin devri için son aşamaya gelindiği yarın saat 14.00’te açıklama yapılacağı bildirildi.

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Saçaklıoğlu yaptığı açıklamada, “Doğa Koleji’nin devri ile ilgili yürütülen görüşmeler bugün itibariyle son aşamaya gelmiştir. Detaylı bilgilendirme, 14 Aralık 2019 Cumartesi günü yapılacaktır. Yeni sürecin Doğa Ailesine hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Doğa Koleji'nden maaşlarını alamayan öğretmenler ve çocukları mağdur olan veliler, yetkililerden çözüm bulunmasını beklerken Doğa Koleji'nin satılacağı açıklanmıştı. Okuldan yapılan açıklamada, alıcı kurumla görüşmelere devam edildiği, devir işlemlerinin gerçekleşmesi halinde çalışanların geciken ödemelerinin yapılacağı duyurulmuştu.