Doğuş Çabakçor’la Halloween Costume Party Vol.2

Dekorasyonunda, menüsünde ve eğlence anlayışına getirdiği rafine yorumlarla yoğun ilgi gören Mitte, DJ Doğuş Çabakçor’la Halloween Costume Party Vol.2 düzenliyor. İlki 25 Ekim Perşembe günü düzenlenen ve yoğun ilgi gören Halloween Parti’nin ardından, tüm dünyada 31 Ekim tarihinde büyük bir coşkuyla kutlanan Cadılar Bayramı’nı farklı sürprizlerle Çarşamba akşamı kutlayacak olan Mitte, misafirlerine unutmayacakları bir eğlence vaad ediyor.

İsmini Berlin’in, eğlence ve kültür – sanat anlamında en hit bölgesinden alan, İstanbul’un popüler semti Karaköy’de yoğun ilgi gören Mitte, kaliteli müzik ve eğlence anlayışını Doğuş Çabakçor’la unutulmayacak bir parti eşliğinde sürdürüyor. Tüm dünyada 31 Ekim tarihinde büyük bir coşkuyla kutlanan Cadılar Bayramı’na özel Halloween Costume Party Vol.2 düzenleyen Mitte, misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Antik Britanya’da yazın bitişi olarak kutlanmaya başlanan, farklı kostümler, göz alıcı makyajlar ve çeşitli etkinliklerle dünya çapında yankılar uyandıran Cadılar Bayramı, İstanbul’da bu sene Mitte’de hayat bulacak. Her kıtada performans gösteren ve melodileriyle dünya çapında adını duyuran başarılı DJ Doğuş Çabakçor geceye özel bir performans sergilerken, ilgi çekici kostümler benzersiz bir atmosfer yaratacak.