Trabzon’da Medical Park Hastanesi’nde görev yapan Doktor Mahmut Arslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun annesini hedef alan çirkin bir paylaşımda bulundu. Sözcü’den Ali Ekber Ertürk’ün haberine göre, doktor Arslan, “Kızılbaşı niye mi yumrukladı, anasını ….. dua etsin” şeklinde skandal ifadeler kullandı. Arslan, yine “Hastir ordan Yahudi dölü” diyerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da hakaret etti. […]

Doktordan Kılıçdaroğlu’nu ve Alevileri hedef alan çirkin paylaşım!

Trabzon’da Medical Park Hastanesi’nde görev yapan Doktor Mahmut Arslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun annesini hedef alan çirkin bir paylaşımda bulundu.

Sözcü’den Ali Ekber Ertürk’ün haberine göre, doktor Arslan, “Kızılbaşı niye mi yumrukladı, anasını ….. dua etsin” şeklinde skandal ifadeler kullandı. Arslan, yine “Hastir ordan Yahudi dölü” diyerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da hakaret etti.

Arslan, hem suç duyurusu hem de hastanesinin uyarısı üzerine çirkin paylaşımını silmek zorunda kaldı ve bu kez “Kılıçdaroğlu’na saldırı provokasyondu” diye yazdı. Arslan, “Bu tür hadiseler bırakın siyasetçiyi hiçbir kişi yada kişilere karşı yapılmamalıdır. Bu tür hadiseler insanları provakasyonlara sürüklemesi açısından son derece tehlikelidir. Sayın Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı önce hep haklı gibi görsek de esasında ne kadar yanlış ve haksız olduğu aşikardır” paylaşımında bulundu .

Sosyal medyada büyük tepki çeken olay sonrasında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta açıklama yaptı.

Usta, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Ayrıştırıcı, saldırgan ve ağır hakaret içeren bu söylemin ülkemizin barış iklimine ağır bir darbe vuracağı muhakkaktır. Fay hatlarıyla oynayanlar bu ülkeye en büyük kötülüğü yapanlardır” diye yazdı.

Usta daha sonra da “İnsan Kaynakları birimimiz konuyla ilgili kişinin savunmasını alarak hukuk birimimize aktarmıştır. Kurum içi yaptığımız değerlendirme sonucu ilgili kişinin işine son verilmiştir” ifadelerini kullandı.