Duman grubu, dün gece verdiği konserde ‘Senden Daha Güzel’ şarkısının AKP organizasyonunda kullanılmasına tepki gösterdi.

Duman'dan AKP'ye 'Senden Daha Güzel' tepkisi
Fotoğraf: İHA

Rock grubu Duman, dün akşam İstanbul'da konser verdi. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konsere binlerce kişi katıldı.

Konserin ilerleyen dakikalarında grubun solisti Kaan Tangöze, ‘Senden Daha Güzel’ şarkısının AKP etkinliğinde kullanılmasına tepki gösterdi.

Sahneden hayranlarına konuyla ilgili açıklama yapan Tangöze, şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımız, stadlarda geziyor işte böyle Z kuşağı için… Onun da haberi yok yani, arkadan ‘Senden Daha Güzel'i veriyorlar. O ne yapsın, bilmiyor canım. Birileri de çıkıp diyor ki, Duman parçasını vermiş falan filan… Bize soran olmadı arkadaşlar ben o kadarını söyleyeyim size. Seçimden sonra haklarımızı aramaya başlayacağız artık.”

24 Eylül'de Sakarya'da “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye Gençlik Buluşması” ismiyle Serdivan Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tribündeki gençleri Duman grubunun “Senden Daha Güzel” parçası eşliğinde selamlamıştı.