Festival yasaklarına tepki gösterek milli tekvandocu İrem Yaman'a Akşam gazetesinin yandaş yazarı Emin Pazarcı "Destekle, besle, büyüt, altın madalya aldır, taltif et. O da sporu bırakıp gırtlağına kadar siyaset içine batsın ve sana savaş açsın!” diyerek tepki gösterdi. Yaman ise Pazarcı'ya sert bir yanıt verdi.

Dünya şampiyonu tekvandocu İrem Yaman’dan yandaş yazara sert yanıt

Milli tekvandocu İrem Yaman, festival yasaklarına tepki göstererek "Seçimlerden sonra festival alanına dönecek tüm Türkiye," paylaşımı yaptı.

Yandaş Akşam gazetesi yazarı Emin Pazarcı ise, Twitter hesabından milli tekvandocu İrem Yaman’ı hedef aldı. Pazarcı, Yaman’ın paylaşımına tepki göstererek, “Bu ne yahu… Destekle, besle, büyüt, altın madalya aldır, taltif et. O da sporu bırakıp gırtlağına kadar siyaset içine batsın ve sana savaş açsın!” sözlerini sarf etti.

Yaman da Pazarcı’ya yanıt verdi. Yaman, paylaşımında "Ben 2 Dünya 5 Avrupa Şampiyonu olarak al bayrağımızı dalgalandırdım. Türk halkının VERGİLERİ ile! İstiklal marşımızı tüm dünyaya okuttum, şimdi de ülkeme siyasette hizmet ediyorum. Sahi siz yandaşlık yaptıklarınıza hizmet etmekten başka bu ülke için ne yaptınız?" ifadelerini kullandı.

Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan Milli tekvandocu İrem Yaman, 22 Haziran’da İYİ Parti’ye katıldığını duyurmuştu.