Dünyaca ünlü Hedwig ve Angry Inch Müzikali ilk defa Türkçe'de

Dünyanın dört bir tarafında sahnelenen ve dolaştığı tüm ülkelerde izleyenleri kendine hayran bırakan kült Broadway müzikali“Hedwig ve Angry Inch”; ilk kez Türkçe olarak sahneleniyor!

dunyaca-unlu-hedwig-ve-angry-inch-muzikali-ilk-defa-turkce-sahneleniyor-189695-1.

Hedwig ve Angry Inch” müzikali; Alman şarkıcı Hedwig'in ve orkestrası Angry Inch'in dünya turnesini konu ediyor. Trans şarkıcı Hedwig rolünü, oyuncu ve müzisyen Yılmaz Sütçü canlandırırken; Yitzhak karakterine oyuncu, müzisyen ve dansçı Ayşe Günyüz hayat veriyor.

Gerek müzikal olarak gerek sinema uyarlamasıyla birçok ödül kazanan Hedwig ve Angry Inch” müzikali; Alman şarkıcı Hedwig'in ve orkestrası Angry Inch'in dünya turnesini konu ediyor. Doğu Berlin’de yaşayan Hansel’in iki hayali vardır; rock yıldızı olmak ve öteki yarısını bulmak. Amerikalı bir askere aşık olunca ameliyatla cinsiyet değiştirmeyi kabul eder ama operasyon beklediği gibi sonuçlanmaz ve “bir ‘inch’ et öbeği” ile ortada kalır. Adını Hedwig olarak değiştirir ve Amerika’ya kaçar. Dindar genç şarkıcı Tommy’ye aşık olur. Tommy, onun şarkılarını kendine mal edip şöhrete adım atınca, Hedwig kendi kurduğu grupla onu gölge gibi izlemeye başlar... Ünlü şarkıcı Tommy Gnosis’in peşinden tüm dünyayı turlayan Hedwig’in yolu bu sefer İstanbul’a düşer.

Kazan Dairesi bünyesinde sahnelenecek olan glam rock müzikali “Hedwig ve Angry Inch”in, 4 Ekim Salı akşamı saat 20:30'da Moda Sahnesi’nde gerçekleşecek.

dunyaca-unlu-hedwig-ve-angry-inch-muzikali-ilk-defa-turkce-sahneleniyor-189696-1.