Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş ile karşılaşacakları derbi mücadelesi hakkında, "Güzel bir maç olacağını ümit ediyorum ve sahada başarıyla çıkacağımıza inanıyorum" değerlendirmesini yaptı.

Dursun Özbek'ten Beşiktaş derbisi hakkında yorum: Güzel bir maç olacağını ümit ediyorum

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında bu akşam sahalarında Beşiktaş ile yapacakları derbiden iyi bir sonuçla ayrılacaklarına inandığını söyledi.

AA'ya konuşan Özbek, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılması planlanan ancak yeterli çoğunluk sağlanamadığı için açılamayan olağanüstü genel kurulla ilgili açıklamada bulundu.

Derbide 50 bin kişinin üzerinde taraftarın statta olacağını aktaran Özbek, "Güzel bir maç olacağını ümit ediyorum ve sahada başarıyla çıkacağımıza inanıyorum. Maça gelen taraftarlarımızın takımlarını desteklemesini, son saniyeye kadar Galatasaray'ın arkasında olmalarını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, açılamayan tüzük tadil kongresiyle ilgili, "Kongrenin açılabilmesi için belli bir nisap gerekiyordu. Bu da yaklaşık 900 kişiye yakın üyenin katılımı demekti. Maalesef sağlanamadı.Tüzükle ilgili konu Galatasaray'ın gündeminde her zaman olacaktır. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım genel kurula verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek. Özellikle Galatasaray'da olması gereken barış ve sevgi ikliminin daha da yukarılara taşınması için elimizden geleni yapacağız. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde de bu tüzükle ilgili gerek divanda, gerekse camiada yorumlar olacaktır. Ona göre de biz çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.