Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Manchester United ile yolları ayrılan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun transferine ilişkin konuştu. Özbek, "Şu anda ilgili arkadaşlarımızla da konuşuyorum. Ronaldo planlarımız içinde yok" ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek'ten Ronaldo'nun transferine ilişkin açıklama

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Üniversitesi'nin kuruluşunun 30'uncu yıl dönümü için üniversite yerleşkesinde düzenlenen bir etkinlikte değerlendirmelerde bulundu.

Dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Manchester United ile sözleşmesinin feshedildiği ve Galatasaray taraftarının yoğun olarak sosyal medyada bu oyuncunun sarı-kırmızılı kulübe gelmesi çağrısında bulunduğunun hatırlatılması üzerine Özbek, "Şu anda ilgili arkadaşlarımızla da konuşuyorum. Ronaldo planlarımız içinde yok" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'deki performansını da değerlendiren Özbek, Galatasaray'ın Medipol Başakşehir'i 7-0 gibi farklı bir skorla yenmesinin camiayı mutlu ettiğini belirtti. Özbek, "Tabii camia mutlu olunca biz de o derece mutluyuz. Zaten yönetimlerin görevi camiayı mutlu etmek, taraftarlarımızı mutlu etmek, bunun bilincindeyiz. Özellikle futbol takımının son haftalarda gösterdiği performans son derece güzel oldu ve camiayı çok mutlu etti. Dolayısıyla biz de çok sevinçliyiz" dedi.

2022 FIFA Dünya Kupası dolayısıyla lige verilen arada takımın performansını daha da yukarı çekmek için çalışacaklarını aktaran Özbek, "İnşallah mayıslarda, mayıs ayında da beklenen sonuca ulaşacağız" diye konuştu.