Redaksiyon Dergi, ‘Herkes Düşlerinin Büyüklüğü Kadar Özgürdür’ adıyla Ankara’da 25 Aralık Pazar günü bir buluşma düzenliyor

Düşlerine sahip çıkanlar Ankara’da

Redaksiyon Dergi tarafından 'Herkes Düşlerinin Büyüklüğü Kadar Özgürdür' ismiyle Ankara'da 25 Aralık Pazar günü bir etkinlik düzenleniyor.

Ali İsmail Korkmaz'dan, Berkay Akbaş'a güzelliklere, düşlere sahip çıkanların bir araya geleceği etkinlik Saat 13.00'de Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde gerçekleşecek.

Saat 13.00'da 'Tersine Dünya Çocuklarla Masal Buluşması' adlı etkinlikte Aysel Korkut, Serkan Kırmızı ve Fulya Koçak katılımcılarla buluşacak.

Saat 15.00'de ise öykücü Ahmet Büke ve yazar Mahir Ünsal Eriş 'Memleket ve Umut Öyküleri - I' başlığıyla Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde olacak.

Saat 16.00'da 'Memleket ve Umut Öyküleri - II' adlı etkinlikle şair Onur Behramoğlu ve gazeteci Barış İnce umuda dair öyküler anlatacak.

Saat 19.30'da ise Ali İsmail Korkmaz'ın ağabeyi Gürkan Korkmaz "Düşlere Güç Ver" diyecek.

Etkinliğin sonunda ise Flört ve Tersine Dünya Çocuk Korosu en güzel şarkılarıyla sahnede olacak. Müzik yazarı Murat Meriç ise çalacağı şarkılarla 'Müzikli Direniş Tarihi'ne tanıklık edecek.