Kanal D’de Ece Üner tarafından sunulan Susma isimli programın ekibinden 7 kişinin, ‘olayların manipüle edildiği’ gerekçesiyle istifa ettikleri öne sürüldü.

Ece Üner’in programında ‘istifa depremi’ iddiası

Demirören Holding’in sahibi olduğu Kanal D’de yayımlanan ve Ece Üner tarafından sunulan Susma isimli programın ekibinden 7 kişinin istifa ettiği iddia edildi.

Medyatava’da yer alan habere göre, 7 gazeteci olayların manipüle edildiğini, reyting uğruna çarpıtıldığını belirterek program ekibinden istifa etti.

İstifa eden 7 gazetecinin arasında ekibin şefi Gökhan Kayış'ın da olduğu öğrenildi. Kayış en son, kapanan Olay TV'de sabah haberlerini sunuyordu.

İstifa eden bir başka isim de yine Olay TV ekibinden deneyimli muhabir Ayça Özkan oldu.

TANITIMI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

7 yılı aşkın süredir Show Ana Haberi sunan Ece Üner, Show Haber'deki görevinden ayrılmıştı. Üner, eşi Deniz Bayramoğlu'nun Ana Haberleri sunduğu Kanal D'ye transfer olmuştu.

Haber programı formatının dışında bir programla ekranlara gelen Üner'in 'Ece Üner ile Susma' adlı programının ilk tanıtımı büyük tepki çekmişti.

"Ece Üner ile Susma" için hazırlanan tanıtım filminde, bir kızın çığlıkları yürek yakmıştı. Tanıtım filminde, Emine Bulut'un kızının feryadının kullanıldığı öne sürülmüş Üner bu iddiaları yalanlamıştı.