Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen Likya Kültür Sanat Günleri, kapılarını edebiyatseverlere açtı. Kitapları, yazarları ve okurları edebiyat üzerinden bir araya getiren etkinliklerin dördüncü gününde Haydar Ergülen, Latife Tekin ve Barış İnce’nin katılımıyla 'Yazmanın Serüveni’ başlıklı söyleşi gerçekleştirilecek.

Edebiyatın sevilen isimleri, Likya Kültür Sanat Etkinlikleri’nde

Söyleşiler, imza etkinlikleri ve kitap satışları ile kitapseverleri buluşturan Likya Kültür Sanat Günleri, 28 Eylül Salı günü başladı.

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda gerçekleşen etkinliklerde pek çok gazeteci, yazar, şair, siyaset bilimci konuklar yer alıyor. Etkinliklerin dördüncü gününde ise sevilen edebiyatçılar Haydar Ergülen, Latife Tekin ve Barış İnce konuk olacak.

Konuklar, ‘Yazmanın Serüveni’ başlıklı söyleşi ile 3 Ekim Pazar günü saat 17.00’de sevenleriyle buluşarak söyleşinin bitiminde kitaplarını imzalayacaklar.

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek söyleşinin ardından ünlü edebiyatçılar okurlarıyla birlikte Beşkaza Meydanı’nda bulunan kitap stantlarında imza etkinliği gerçekleştirecek. Yurttaşların keyifli dakikalar eşliğinde ünlü yazarlarla bir araya gelme fırsatı yakaladığı Likya Kültür Sanat Günleri, 10 Ekim Pazar gününe dek sürecek.

edebiyatin-sevilen-isimleri-likya-kultur-sanat-etkinlikleri-nde-928126-1.