Edisyon Evi’nde edebiyatlı günler

Kültür Sanat Servisi

Edisyon Kitap bünyesinde kurulan bir atölye programı olan Edisyon Evi, edebiyat dünyasına farklı bir bakış açısıyla yeni programlara yeni atölyelere ev sahipliği yapıyor.
Kapılarını İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'de edebiyat dünyasına açan Edisyon Evi'nde halen devam eden çalışmalara baktığımızda çok çeşitli atölyelerde edebiyat dünyasının toplandığını görüyoruz.

ATÖLYE ZENGİNLİĞİ

Edisyon Kitap bünyesinde kurulan Edisyon Evi'nde, yazar Faruk Duman ile Öykü Atölyesi, yazar Ferhat Uludere ile Yaratıcı Yazarlık Atölyesi, eğitimci-yazar Özge Doğar ile Eyvah Çocuğum Kitap Okumuyor Atölyesi, Dr Elif Yurdakul ile Mındfulness Temelli Stres Yönetimi Atölyesi, Nazan Ilgan ile Çini Tasarım” Atölyesi, Melis Harika Küpeli ile Mandala Atölyesi, Pınar Bayhan ile Doğaçlama Atölyesi, İnan Çetin ile Yazma Yöntemleri Atölyesi ve Yaratıcı Çocuk Edebiyat Atölyesi devam eden çalışmaların bazıları.
Yayıncılık ve edebiyat alanındaki deneyimlerini, her yaştan katılımcıyla paylaşmayı amaçlayan uzman bir ekip tarafından kurulan Edisyon Evi, başta edebiyat olmak üzere birçok alanda çalışmalar yapan bağımsız bir kurum. Her yaştan katılımcıya açık olan Edisyon Evi bir eğitim kurumundan ziyade insanları edebiyat etrafında bir araya getiren bir ortak alan.

Caferağa Mahallesi Zuhal Sokak Gönül Apartmanı No: 3 Kadıköy-İstanbul - 0 216 801 62 71 - 0541 806 40 61.