Efeler'de 'Pınarbaşı Açık Hava Yaz Etkinlikleri'nin programı belli oldu

BİRGÜN EGE

Efeler Belediyesi'nin “Pınarbaşı Açık Hava Yaz Etkinlikleri”nin programı belli oldu.

Etkinlikler kapsamında Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 15 Haziran Çarşamba günü saat 21.00’de Neşet Ertaş’ın unutulmaz türkülerini Nedim Tarımcıoğlu şefliğinde seslendirecek.

16 Haziran Perşembe günü saat 21.00’de ise Dario Fo’nun yazdığı, İtalyanca’dan Füsun Demirel’in çevirdiği, Ali Yaylı’nın yönettiği “Hırsız” adlı tiyatro oyunu Efelerli sanatseverlerin beğenisine sunulacak. tek perdelik oyunun kadrosunda Tuna Arman, Somer Karvan, Umut Oğuz, Suat İnal, Ceren Bayır ve Ebru Karanfilci yer alıyor.

Kültür ve sanatla iç içe bir Efeler kenti için çalıştıklarına dikkat çeken Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Çevre çalışmaları ve düzenlemelerimizle yeniden bir açık hava etkinlik merkezi haline çevirdiğimiz Pınarbaşı Mesire Alanı’mızda sanata doğanın rengini katıyoruz. Efeler halkına keyifli vakit geçirebilecekleri sanat ve eğlence dolu yaz akşamları sunmak için düzenlediğimiz ücretsiz etkinliklerimize tüm halkımızı davet ediyorum” diye konuştu.

Pınarbaşı Açık Hava Yaz Etkinlikleri’ne katılmak isteyenler ücretsiz davetiyelerini Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi ve Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin edebilecek.