Cybill Shepherd ve Bruce Willis'in başrollerinde oynadığı efsane dizi Mavi Ay ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. 1980'li yıllara damga vuran Mavi Ay (Moonlighting) yıllar sonra yeniden bir dijital platformda yayınlanacak.

Efsane dizi Mavi Ay, ekranlara geri dönüyor

80'lerin fenomen dizisi Mavi Ay (Moonlighting), yıllar sonra yeniden bir dijital platformda yayınlanacak.

Başrollerinde Cybill Shepherd ve Bruce Willis'in yer aldığı dizinin yaratıcısı Glenn Caron, Twitter'dan yaptığı paylaşım ile yapımın bir dijital platformda yeniden yayınlanacağı haberini duyurdu.

Caron, açıklamasında, "Başrollerini Bruce Willis ve Cybill Shepherd'ın paylaştığı Moonlighting'in 5 sezonunun tamamını yayına hazırlama işi başladı artık. Bu iddialı bir proje. Çok parçalı. Ve oldukça uzun sürebilir. Ama ilk sizin bilmenizi istedim" dedi.

Caron, dizinin hangi platformda ve ne zaman yayınlanacağının henüz belli olmadığını belirtti. Ancak beklentiler ise, Mavi Ay'ın Disney+ ya da Hulu'da yayınlanabileceği yönünde.

Bu yılın başlarında Caron, Disney yöneticilerinin dizinin yayınlanmasıyla ilgili en büyük problemin; dizinin çok fazla müzik içerdiği, zamanında bu lisansların alınmadığı ve şimdilerde de bu maliyetin çok yüksek olacağını bildirdiklerini belirtmişti.