Eğitim Sen Muğla Şubesi tarafından yapılan açıklamayla sosyal medyada yürütülen ‘Eğitim Emekçisiyim Aşı olmadım’ kampanyasının önemine vurgu yapıldı. Açıklamada, tüm eğitim emekçilerinin aşılanması çağrısı yapıldı.

"Eğitim emekçileri acilen aşılanmalı"

HABER MERKEZİ

Eğitim emekçilerinin aşılanması talebiyle sosyal medyada yürütülen ‘Eğitim Emekçisiyim Aşı Olmadım’ kampanyası sonuç vermeye başladı. Pek çok eğitim emekçisine aşı randevusu verildi.

Ancak hala eğitimcilerin çoğu aşısız. Eğitim emekçilerinin tamamının aşılanması gerektiğine vurgu yapan Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı Birdal Savran, “Sağlık hakkımız, öğrencilerimizin kamusal eğitim hakkı için yüz yüze eğitimin başlayabilmesi ve sürdürülebilmesi için tüm eğitim emekçisi arkadaşlarımız acilen aşılanmalıdır” dedi.

"MÜCADELEMİZ EŞİT VE ÖZGÜR BİR GELECEK İÇİN"

Mücadeleye devam çağrısı yapan Savran şu ifadeleri kullandı: “Öğrencilerimizin, eğitim emekçilerinin, velilerin, halkın sağlık hakkı; öğrencilerimizin eğitim hakkı için mücadeleye devam edeceğiz. Eğitim emekçileri çaresiz değil. Kimse ses çıkarmasa da, sorumluluk almasa da haklarına ve sağlıklarına sahip çıkacak, öğrencilerinin eğitim hakkını da koruyacaktır. Unutulmasın; eğitim ve bilim emekçilerinin mücadelesi eşit ve özgür bir gelecek içindir.”