Eğitim Müdürü TÜGVA kampında

İSMAİL ARI

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yöneticisi olduğu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya’da bölge kampı düzenledi. Vakfın lise temsilcileri için düzenlenen bölge kampına İsmailağa Cemaati’nin ‘Malatya Vekili’ Musab Aktaş, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve TRT Dış Yayınlar Başkan Yardımcısı Serdar Aydın da katıldı.

TÜGVA'nın 15 Temmuz Okçular Tepesi Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu’ndaki kampı 18-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi. AKP’ye yakınlığıyla bilinen Hayrat Vakfı’nın Malatya Temsilcisi Murat Ağcıl da kampta ‘namaz’ konulu sunum yaptı.

OKULLARDA PROPAGANDA

TÜGVA üyelerinin okulları ziyaret ettikleri ve ders esnasında sınıflara girerek ‘40 Hadis’ isimli yarışmanın tanıtımını yaptığı da öğrenildi. TÜGVA’dan yapılan açıklamada “Ortaokullardaki öğrencilerimizi kucaklamak için yollara düşüyoruz. TÜGVA Malatya olarak biz de bugün okul okul, sınıf sınıf gezmeye devam ediyoruz” denildi.

egitim-muduru-tugva-kampinda-651546-1.

HAKARET ETMİŞTİ

Kampa katılan TRT Dış Yayınlar Başkan Yardımcısı Serdar Aydın kamuoyunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret ettiği için hakkında açılan dava ile tanınıyor. Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında yaşanan ‘Klozet tartışması’ sırasında sosyal medya hesabından, “Sen Cemaat’in gazı ile klozete düşersen, Reis de sifonu çeker” diye yazmıştı.